top of page

Bewoners van het fluisterhuis

Sandra Vives Caudeli (°1994) Sandra is vanaf juli '20 muzikant-maker en kunsteducator (muziekzoeker/fluisterconcerten) bij Het Fluisterhuis.

 

Sandra is vast lid van ensemble Belgriego en combineert haar artistieke activiteiten met haar job als leerkracht muziekinitiatie en dwarsfluit.

 

Vanaf 2017 maakt ze deel uit van het collectief Amorika waarin ze betrokken was bij projecten als Intermusikas en Ludo Latino: muziek- en kunstworkshops in het Spaans voor jonge kinderen. Ludo latino prikkelde haar nieuwsgierigheid naar kunsteducatie voor de allerkleinsten.

 

Sinds enkele jaren zet Sandra zich in om haar muziek tot bij zoveel mogelijk mensen te brengen: op het podium, in het klaslokaal, maar ook op bijzondere locaties.

Jolien Van De Sande (°1994) is vaste muzikant-maker bij Het Fluisterhuis. Ze verzorgt de artistieke en algemene leiding van het gezelschap.

Als saxofonist kon je haar aan het werk zien in ‘Le Nozze’ van DESCHONECOMPANIE/Muziektheater Transparant ('19/'20 - '22/'23). Verder is Jolien muzikant-maker bij collectief Nordsoen en Nachthaven.

Als freelance kunsteducator werkt ze in seizoen '23-'24 voor o.a. Hetpaleis/Zonzo Compagnie, Musica, AMAJ, Antwerp Symphony Orchestra en COL vzw. 

 

Jolien is als gastdocent verbonden aan de educatieve master van het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen.

bottom of page