top of page

Onze bewoners!

De leden van Het Fluisterhuis in muziekzoeker outfit: Jolien Van De Sande (links) en Sandra Vives Caudeli (rechts)

Jolien Van De Sande (°1994) behaalde in 2017 haar Master in de Muziek aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen.

Sindsdien is ze actief als freelance workshopgever in het kunsteducatieve veld en werkt(e) ze o.a. voor Musica, De Muziekboom, HetPaleis, Zonzo Compagnie, AMAJ, Klassemuziek, ASO, ... 

 

Ze geeft saxofoonles aan de academie van Berchem en coacht de masterproeven kunsteducatief project binnen de educatieve master van het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. 

Dit seizoen kan je haar aan het werk zien als saxofoniste in ‘Le Nozze’ van DESCHONECOMPANIE/Muziektheater Transparant en werkt ze aan twee nieuwe projecten: Nachthaven en Nordsoen.

 

Jolien is mede-oprichter van en vaste muzikant en maker bij Het Fluisterhuis. Ze neemt de artistieke en zakelijke leiding van de vzw op zich. 

Sandra Vives Caudeli (°1994) speelde de eerste tonen op haar dwarsfluit toen ze 7 jaar oud was. Ze volgde muziekles in de muziekschool en het harmonieorkest van haar geboortedorp, Miramar. Ze vervolgde haar muzikale studies aan het Conservatori superior de Castelló en behaalde in 2016 haar bachelor in de muziek.

Vanaf 2014 woont Sandra in Antwerpen. In 2020 behaalt ze haar Educatieve Master aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen. Sandra is vast lid van ensemble Belgriego en combineert haar artistieke activiteiten met haar job als leerkracht muziekinitiatie en dwarsfluit.

 

Vanaf 2017 maakt ze deel uit van het collectief Amorika waarin ze betrokken was bij projecten als Intermusikas en Ludo Latino: muziek- en kunstworkshops in het Spaans voor jonge kinderen. Ludo latino prikkelde haar nieuwsgierigheid naar kunsteducatie voor de allerkleinsten.

 

Sinds enkele jaren zet Sandra zich in om haar muziek tot bij zoveel mogelijk mensen te brengen: op het podium, in het klaslokaal, maar ook op bijzondere locaties.

Sandra is vanaf juli 2020 vaste maker, muzikant en educatief medewerker bij Het Fluisterhuis.

bottom of page