top of page

Missie & Visie

website_startpagina5.jpg

​In een wervelwind van muziek, theater en puur plezier balanceert het fluisterhuis op de grens tussen duister en licht, tussen realiteit en droom. Het jonge collectief kijkt met kinderogen naar de wereld en vertelt op een speelse manier hoe die volgens hen draait.

Het Fluisterhuis creëert poëtische sprookjes met een hoek af voor jong (en minder jong) publiek vanaf 0 jaar. Met hun muzikale voorstellingen, geluidsinstallaties, sociaal-artistieke projecten en kunsteducatieve content zet de organisatie in op een fantasierijke wereld vol eigenzinnige klanken en magische beelden. Het Fluisterhuis wil een publiek prikkelen maar ook ontspannen, uitdagen, verrassen en bovenal stimuleren in hun zin voor kunst en fantasie. Een constante wisselwerking tussen hun artistieke, sociaal-artistieke en kunsteducatieve werkingen, verzekeren een kwalitatief en divers kunstenaanbod dat inzet op een brede toegankelijkheid en inclusie in de kunsten.

De vaste muzikant-makers van Het Fluisterhuis gaan geregeld de dialoog aan met getalenteerde spelers uit diverse kunstdisciplines. Deze kruisbestuiving resulteert in beeldend muziektheater dat wil verbinden en verrassen.

bottom of page