De Muziekzoeker (6-12 jaar)

Tijdens de eerste lockdown van 2020 creëerden muzikanten en muziekpedagogen Sandra Vives Caudeli en Jolien Van De Sande 'De Muziekzoeker', een youtubereeks van zes kunsteducatieve afleveringen, gemaakt vanuit 'hun kot' voor hun leerlingen muziekinitiatie.

Op vraag van organisaties als Zing Zang Zong en Imaginair ontwikkelt en professionaliseert het project zich verder tijdens de zomer van 2020. De muziekzoekers vertalen hun online content naar fantasierijke workshops en interactieve voorstellingen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ze roepen de technische en beeldende ondersteuning van fotograaf en videokunstenaar Juan Monte in om zo hun virtuele luik verder te laten groeien in seizoen '20/'21. 

 

De muziekzoekers reizen rond en ontwikkelen flexibele, muzikale workshops, kunstzinnige interventies én online kunsteducatieve content op maat van jouw school, organisatie of festival.

 

Door te kiezen voor weinig of geen gesproken taal en een kruisbestuiving tussen online content en live performance stimuleren Sandra en Jolien een speelse en avontuurlijke kunstbeleving voor een breed publiek. 

Media: De Muziekzoeker

De Muziekzoeker online
Work in progress: onze eerste virtuele experimenten!

Aflevering 6 - Originele lockdownreeks 'De Muziekzoeker'

Aflevering 2 - Reeks 2 op vraag van de organisatie 'Zing Zang Zong'

De Muziekzoeker 'live'

Met de nodige humor, eigenheidsgeschal en een voorliefde voor kostuumwissels neemt De Muziekzoeker je mee op een veelzijdige tocht door het landschap van de westerse klassieke -en internationale volksmuziek!

1/4

       Foto's: Juan Martin Monte Casablanca 

Coming up: Muzikale Driedaagse @ De Blikfabriek! 

Tijdens de paasvakantie kamperen de muziekzoekers van 12 t.e.m. 14 april in de Blikfabriek in Hoboken! Goed nieuws: Ook jij mag mee op tocht! De muziekzoekers nodigen alle kinderen van 6 tot 8 jaar uit op een muzische driedaagse vol musiceer- en luisterplezier, klinkende mysteries, theatrale ontdekkingstochten én verrassend bezoek.

Praktisch

Waar? 

De driedaagse speelt zich af in de Blikfabriek te Hoboken: 

 

Krugerstraat 232

2660 Antwerpen

Timing?

 

De driedaagse vindt plaats van 12 t.e.m. 14 april 2021 zonder overnachting. We ontvangen de kinderen elke dag tussen 09:00 en 09:15 in de Blikfabriek. We sluiten de dag samen af om 15:30 en voorzien bewaking tussen 15:30 en 16:00. Ouders kunnen hun kinderen ophalen tussen 15:30 en 16:00. 

Prijzen

 

  • Basistarief: 60 euro

  • Basistarief vanaf tweede kind: 50 euro

  • Kansentarief: 20 euro (op vertoon van A-kaart met kansentarief)

  • Kansentarief vanaf tweede kind: 15 euro (op vertoon van A-kaart met kansentarief)

Inschrijven

Schrijf je in via ons inschrijvingsformulier.

Zodra we jouw inschrijving ontvangen, sturen we je een e-mail met onze betalingsgegevens. 

De inschrijving is definitief zodra we het inschrijvingsformulier en jouw betaling ontvangen hebben. Je ontvangt voor aanvang van het kamp nog een mail met de laatste praktische details en afspraken voor de driedaagse. 

Meer informatie

Mail gerust jouw vragen naar info@hetfluisterhuis.com!